1. softwares
  2. vpn

Best getest: De beste vpn's van 2024

Laatst bijgewerkt: 10 apr. 2024

Voel je je onzeker of overweldigd door de talloze opties om een goede vpn te kiezen? Geen zorgen meer! Wij hebben de beste 10 vpn's voor je verzameld, zodat je binnen enkele minuten een goede keuze kunt maken. Onze lijst leidt je door de beste VPN's, inclusief de functies en prijs. Laat ons je helpen met het vinden van de optimale VPN.

Als je op zoek bent naar de beste vpn's van 2024, ben je op onze pagina helemaal goed terecht gekomen. Wij stellen deze lijst speciaal voor jou samen, gebaseerd op onze grondige vergelijkingen en uitgebreide ervaring in de software-industrie. Bij ons vind je alleen zorgvuldig geselecteerde vpn's, die uitblinken in gebruiksvriendelijkheid, innovatie, en betrouwbaarheid. Hele goede vpn's kopen doe je daarom bij SoftwareGurus.nl. Ons doel is om jou te voorzien van de meest actuele en efficiënte software producten.

Thomas

Wat leuk dat je bij ons komt kijken voor de top 10 beste vpn's. We hebben deze vpn's met elkaar vergeleken en daaruit is deze top 10 opgesteld. Dit zal jou helpen bij het maken van jouw keuze. Welke vpn als beste getest is, is uiteraard de nummer 1 in de lijst. Echter hoeft dat niet de beste voor jou te zijn. Door verschillende vpn's te vergelijken met elkaar, kom jij er snel achter welke de juiste aankoop voor jou is.

Inhoudsopgave

Favorieten van softwaregurus.nl: Top 10 lijst vpn's van 2024

Bekijk snel de gehele top 10 van de beste vpn's. We hopen dat je veel aan onze gedeelde informatie hebt, om een goede keuze voor jezelf te maken. Wanneer je een vpn uit onze top 10 beste vpn's kiest, weet je zeker dat je een goed aankoop doet. Lees snel verder voor onze gehele top 10 uit onze vpn's test.

1. NordVPN VPN Service 6 Apparaten 1 Jaar.

5/5

NordVPN is een bekend merk als het gaat om het bieden van veilige en betrouwbare VPN-diensten. Met NordVPN VPN Service 6 Apparaten 1 Jaar, kun je je verbinding met internet beschermen met een beveiligde tunnel. Je krijgt toegang tot 6 verschillende apparaten met deze service, die je helpt om je online privacy te verbeteren. Dankzij de krachtige anti-malware-tools die NordVPN biedt, kun je gerust surfen en downloaden zonder dat je je zorgen hoeft te maken over virussen of andere malware. Je kunt ook toegang krijgen tot websites en apps die in jouw land geblokkeerd zijn, en je kunt streamen op de beste beschikbare kwaliteit. Met NordVPN kun je ook je verbinding versleutelen met militaire-grade encryptie, zodat je internetverkeer onzichtbaar is voor hackers en andere partijen. Je kunt ook profiteren van de speciale functies zoals Double VPN, Onion over VPN, Cybersec en Automatische Kill Switch. NordVPN stelt je ook in staat om jouw IP-adres te verbergen en anoniem te surfen, zodat je niet gevolgd of getraceerd wordt. Ook is er 24/7 live chatondersteuning beschikbaar om je te helpen met al je vragen. Kortom, met NordVPN kun je je online beveiliging verbeteren en anoniem surfen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over je privacy.

2. McAfee Total Protection 1 jaar 10 apparaten + McAfee VPN Premium 1 jaar 5 apparaten Nederlands PC/Mac/iOS/Android.

5/5

Onze McAfee® Total Protection (10 apparaten) + VPN (5 apparaten) biedt een uitgebreide bescherming tegen virussen, malware, spyware, ransomware, online frauduleuze websites en meer. Uw persoonlijke gegevens, waaronder financiële transacties, worden beveiligd met onze toonaangevende technologie. Uw online identiteit is beschermd tegen fraude en identiteitsdiefstal. Blijf beschermd tegen de meest voorkomende bedreigingen met realtime scanning. Onze software scant elke website, e-mail en bestand voordat het wordt geopend, waardoor uw apparaat beschermd blijft tegen virussen, malware en meer. Met onze gratis McAfee® Mobile Security-app voor iOS en Android kunt u uw apparaat beheren, waar u ook bent. U kunt deze gebruiken om apparaatlocaties en meer te beheren. Onze software biedt ook veiligheidsvoordelen, waaronder het verwijderen van ongewenste apps en het ontgrendelen van uw apparaat. Met het eenjarige abonnement krijgt u toegang tot onze productcode om de software te downloaden.

3. Bitdefender Premium VPN Beveiligingssoftware 12 Maanden 10 Apparaten Nederlands.

5/5

Met Bitdefender Premium VPN kunt u zich veilig voelen wanneer u online bent, of het nu gaat om het bezoeken van financiële websites, het downloaden van bestanden, het streamen van films of het gebruiken van openbare Wi-Fi-netwerken. U bent verzekerd van volledige online anonimiteit, omdat uw gegevens versleuteld worden wanneer ze het netwerk verlaten. Als u deelneemt aan online activiteiten, zoals online winkelen of bankieren, kunt u er zeker van zijn dat uw gegevens veilig zijn. Bitdefender Premium VPN geeft u ook toegang tot geblokkeerde websites en inhoud, zodat u de vrijheid heeft om te bladeren naar elke website die u wilt. Bovendien biedt de software u meer dan 200 veilige servers in meer dan 30 landen, zodat u vanaf elke locatie kunt browsen. Ook kunt u met Bitdefender Premium VPN eenvoudig verbinding maken met meerdere apparaten, zodat u met maximaal 10 apparaten tegelijk kunt browsen en beschermd bent. De Nederlandstalige software is 12 maanden geldig, zodat u met een gerust hart kunt genieten van een veilig en anoniem internet.

4. Bitdefender Total Security 2022 + VPN Beveiligingssoftware 12 Maanden 10 Apparaten Nederlands.

5/5

Bitdefender Total Security 2022 + VPN Beveiligingssoftware 12 Maanden 10 Apparaten Nederlands is de beste manier om uw apparaten te beschermen tegen alle vormen van online bedreigingen. Met de software krijgt u een optimale beveiliging tegen virussen, malware, ransomware en meer. Bovendien biedt de software u een beveiligde verbinding door middel van een VPN, waardoor u anoniem kunt surfen en uw privacy kunt beschermen. Met Bitdefender Total Security 2022 + VPN Beveiligingssoftware 12 Maanden 10 Apparaten Nederlands heeft u de controle over uw online privacy. U kunt uw persoonlijke gegevens veilig en anoniem houden, zowel thuis als op openbare netwerken. De software biedt u ook extra beveiliging voor uw financiële transacties, waardoor u met vertrouwen kunt winkelen, bankieren en geld overmaken. Bovendien helpt de software u om uw identiteit te beschermen tegen identiteitsdiefstal. Met de software krijgt u ook toegang tot een gratis beveiligingsservice, waarmee u al uw apparaten kunt beheren en beveiligen. U kunt zelfs uw apparaten op afstand beheren met de Bitdefender Central-app. De software is ook eenvoudig te installeren en te gebruiken, waardoor uw apparaten optimaal beveiligd blijven, zonder dat ze vertragen.

5.Home Antivirus Panda Dome Advanced 5 VPN Windows.

5/5

Home Antivirus Panda Dome Advanced 5 VPN Windows is een must voor iedereen die zichzelf en zijn gezin wil beschermen tegen online dreigingen. Dankzij de unieke technologie van Panda Security worden alle apparaten die je hebt verbonden met het internet, zoals desktop, laptop, smartphone en tablet, beschermd tegen virussen, malware, phishing en cybercriminaliteit. De Panda Dome Advanced 5 VPN Windows is compatibel met Windows en biedt een jaar lang de hoogste beveiliging voor maximaal 5 apparaten. Met de Panda Dome Advanced 5 VPN Windows krijg je toegang tot een breed scala aan functies om je te beschermen. De antivirus- en firewalltechnologie van Panda zorgt ervoor dat alle bestanden voordat ze op je systeem worden geïnstalleerd worden gescand, zodat je bent beschermd tegen kwaadaardige software. Daarnaast bevat de software een geavanceerde VPN-service, waarmee je op een veilige manier anoniem kunt surfen op het internet.

6. TP-Link TL-ER7206 VPN Router SafeStream.

5/5

De TP-Link TL-ER7206 VPN Router SafeStream is een uiterst betrouwbare en veilige router die ideaal is voor zakelijk gebruik. Met de geavanceerde beveiligingsfuncties, zoals een firewall, Virtual Private Network (VPN) tunneling en authentificatie, kan je op een betrouwbare manier verbinding maken met het internet. Dit maakt het eenvoudig om op afstand toegang te krijgen tot bedrijfsnetwerken en gevoelige bestanden, zonder dat iemand anders hierbij betrokken is. De TP-Link TL-ER7206 is ook een uitstekende keuze voor thuisgebruikers en gamers. Het heeft een hoge bandbreedte waardoor je verbindingen sneller en stabieler is dan ooit tevoren. De router ondersteunt ook Quality of Service (QoS), waardoor je er zeker van bent dat je online gamingervaring optimaal is. Daarnaast is het gemakkelijk te installeren en te gebruiken, waardoor je direct aan de slag kunt. Kortom, de TP-Link TL-ER7206 is een betrouwbare en krachtige router waarmee je optimaal gebruik kunt maken van je online activiteiten.

7. Draytek Vigor 2927 Dual WAN router 5x Gigabit LAN 2 USB poorten 50 IPsec VPN.

5/5

De Draytek Vigor 2927 Dual WAN router combineert betrouwbaarheid en prestaties met een intuïtief beheersysteem. De router beschikt over 5 Gigabit LAN-poorten die een hoge doorvoersnelheid garanderen. Met 2 USB-poorten kunt u een externe harde schijf of een 4G modem aansluiten op de router. Ook is er een 50 IPsec VPN-verbinding die u kunt gebruiken om een beveiligde verbinding te maken met externe locaties. Bovendien biedt de Vigor 2927 Dual WAN router beveiligingsmogelijkheden zoals een firewall, content filter en malware bescherming. Daarnaast is de router voorzien van een intuïtief beheerplatform waarmee u de router eenvoudig en snel kunt configureren. De router is ook compatibel met de myVigor-applicatie waarmee u de router overal en altijd kunt controleren met uw smartphone.

8. Lancom Systems Advanced VPN Client (Windows) 25 licentie(s).

5/5

De Lancom Systems Advanced VPN Client 25 licentie is een van de meest geavanceerde VPN-oplossingen op de markt. Het biedt een hoogwaardige beveiliging voor uw bedrijf en biedt u ook de kans om veilig te verbinden met externe locaties. Door de geavanceerde technologie die wordt gebruikt, kan deze VPN-client worden gebruikt voor zowel de meest gevorderde als de meest eenvoudige verbindingen. De Advanced VPN-client biedt een robuuste beveiliging voor uw netwerk en is compatibel met Windows 98SE en XP-besturingssystemen. Met de 25 licenties kunt u meerdere gebruikers toevoegen aan uw netwerk en krijgt u volledige controle over gebruikersmachtigingen. Deze VPN-client is ook volledig configurabel, waardoor u de juiste opties kunt kiezen om uw netwerk te beschermen tegen ongewenste toegang. Met deze VPN-client kunt u een beveiligde verbinding maken met externe locaties, waardoor een veilige toegang tot bedrijfsgegevens wordt verkregen.

9. Implementing Always On VPN.

5/5

Met de Implementing Always On VPN krijgt u alle kennis die nodig is om Windows 10 Always On VPN te implementeren en te ondersteunen. Dit boek is de opvolger van Microsofts populaire DirectAccess en wordt wereldwijd veelvuldig gebruikt. Always On VPN is een technologie die een permanente verbinding tussen het apparaat en uw organisatie biedt. Hierdoor wordt het bedrijfsnetwerk altijd beschermd en krijgt de gebruiker toegang tot alle bedrijfsbronnen, waar hij ook is. Met behulp van dit boek krijgt u informatie over alle technologische aspecten, zoals het instellen van de VPN-verbinding en het beheren van beveiligingsinstellingen. U krijgt ook praktische informatie over het implementeren van Always On VPN binnen uw bedrijfsnetwerk en leert hoe u de technologie optimaal kunt gebruiken. Zo kunt u met dit boek de meeste voordelen uit het gebruik van Always On VPN halen. Daarnaast geeft dit boek een overzicht van de bestaande technologieën die nodig zijn voor een optimale werking van Always On VPN. Met behulp van dit boek kunt u uw bedrijfsnetwerk veilig en betrouwbaar maken.

10. Lancom Systems Advanced VPN Client (Mac OS) 10 licentie(s).

5/5

Met de Lancom Systems Advanced VPN Client (Mac OS) 10 licentie(s) kunnen Mac gebruikers veilig en eenvoudig toegang krijgen tot netwerkomgevingen. Deze krachtige VPN-client is speciaal ontworpen voor het Mac OS besturingssysteem en is compatibel met Mac OS 10.8 Mountain Lion, Mac OS 10.9 Mavericks, Mac OS 10.10 Yosemite, en Mac OS 10.11 El Capitan. De Advanced VPN Client maakt gebruik van IPsec- en SSL-technologieën om een veilige en betrouwbare verbinding tussen twee computers te creëren, zodat gebruikers op afstand toegang kunnen krijgen tot het bedrijfsnetwerk. Met deze krachtige VPN-client hebben gebruikers altijd een stabiele verbinding met het bedrijfsnetwerk en kunnen zij bestanden en mails eenvoudig uitwisselen. Daarnaast bevat de Advanced VPN Client een gebruiksvriendelijke interface waarmee gebruikers gemakkelijk toegang kunnen krijgen tot hun bedrijfsnetwerk en bestanden kunnen openen, bewerken en opslaan. Bovendien bevat de Advanced VPN Client geavanceerde beveiligingsfuncties om gebruikers te beschermen tegen hackers en malware. De Lancom System Advanced VPN Client (Mac OS) 10 licentie(s) is een krachtige en betrouwbare oplossing voor Mac gebruikers die op afstand toegang willen krijgen tot hun bedrijfsnetwerk. Met deze krachtige VPN-client kunnen gebruikers eenvoudig een veilige verbinding met hun netwerk opzetten, bestanden delen en beveiligd blijven tegen cyber.

Beste vpn's - FAQ

Onderaan de producten in onze top 10 beste vpn's staat de button ‘Bekijk prijs bij Bol.com’. Via deze link kom je op de website terecht van de webwinkel die wij aanbevelen. Deze is gekozen op basis van betrouwbaarheid en gunstige prijs.

Uit oze vergelijking is NordVPN VPN Service 6 Apparaten 1 Jaar. de beste. 

2. McAfee Total Protection 1 jaar 10 apparaten + McAfee VPN Premium 1 jaar 5 apparaten Nederlands PC/Mac/iOS/Android. en 3. Bitdefender Premium VPN Beveiligingssoftware 12 Maanden 10 Apparaten Nederlands. maken de top 3 volledig. 

Bekijk de hele top 10 en vergelijk ze met elkaar met alle informatie die we voor jou hebben verzameld. Misschien is nummer 10 namelijk wel degene voor jou.

Jazeker, we laten ons namelijk niet leiden door bepaalde merken of winkels. Onze top 10 beste vpn's is gebaseerd op ons eigen onderzoek. Wij worden niet betaald door merken van vpn's om op de site terechtgekomen. Wel krijgen wij een kleine commissie op basis van het aankoopbedrag wanneer jij besluit een van de vpn's aan te kopen via de link op deze pagina. De externe webshop heeft uiteraard ook geen invloed op onze productselectie.

Kies voor het beste product: lees onze vpn beoordelingen

We hopen dat je na het lezen van alle informatie op deze pagina en onze top 10 beste vpn's, een keuze hebt kunnen maken voor jezelf. Bij onze toppers vind je uitgebreide product informatie. Zo herken je goed de verschillen en is het duidelijk wat je met de betreffende vpn's allemaal kan.

Je hoeft nu alleen nog maar te kiezen welke het meest geschikt is voor jou of voor het bedrijf waar je werkt. We weten zeker dat een van de vpn uit onze top 10 vpn's geschikt is voor wat jij zoekt. 

Afsluiting: best geteste vpn's

Het hebben van een VPN is van levensbelang tegenwoordig. Daarom hebben wij je een handige lijst voorgeschoteld met de top 10 producten. Wij hopen dat je er een hebt gevonden die precies bij je past. Bij vragen en opmerkingen kun je ons altijd contacteren. We moeten toegeven, het zoeken naar een goede VPN is soms erg moeilijk. Daarom hebben wij al wat mogelijke opties voor je gevonden en opgelijst. Zo heb je genoeg informatie om een goede beslissing te maken. Als u iets niet kan vinden of als er iets onduidelijk is kunnen ze altijd contact opnemen met onze redactie. Al met al kunnen we met zekerheid zeggen dat je een VPN hebt gevonden die bij je past.

Disclaimer: Bij softwaregurus.nl vergelijken wij vpn's met elkaar en stellen een top 10 samen. We zijn echter niet verantwoordelijk voor zaken rondom de koop. Dit gaat via de webwinkels.

Gepubliceerd op: 11 jan. 2023