1. softwares
  2. project management software

Best getest: De beste project management software van 2024

Laatst bijgewerkt: 10 apr. 2024

De zoektocht naar de perfecte project management software begint met de verkenning van een reeks hoogwaardige opties. Aandacht moet worden besteed aan kenmerken zoals aanpasbaarheid, gebruiksvriendelijkheid, integratie en ondersteuning voor geavanceerde functies. Maar waar moet je zoeken om te beginnen? Gelukkig hebben we je bedacht. In dit artikel bekijken we de top 10 producten op basis van hun functionaliteit en gebruikerservaring. Lees verder om erachter te komen welke project management software het beste bij jou past.

Als je op zoek bent naar de beste project management software van 2024, ben je op onze pagina helemaal goed terecht gekomen. Wij stellen deze lijst speciaal voor jou samen, gebaseerd op onze grondige vergelijkingen en uitgebreide ervaring in de software-industrie. Bij ons vind je alleen zorgvuldig geselecteerde project management software, die uitblinken in gebruiksvriendelijkheid, innovatie, en betrouwbaarheid. Hele goede project management software kopen doe je daarom bij SoftwareGurus.nl. Ons doel is om jou te voorzien van de meest actuele en efficiënte software producten.

Thomas

Wat leuk dat je bij ons komt kijken voor de top 10 beste project management software. We hebben deze project management software met elkaar vergeleken en daaruit is deze top 10 opgesteld. Dit zal jou helpen bij het maken van jouw keuze. Welke project management software als beste getest is, is uiteraard de nummer 1 in de lijst. Echter hoeft dat niet de beste voor jou te zijn. Door verschillende project management software te vergelijken met elkaar, kom jij er snel achter welke de juiste aankoop voor jou is.

Inhoudsopgave

Favorieten van softwaregurus.nl: Top 10 lijst project management software van 2024

Bekijk snel de gehele top 10 van de beste project management software. We hopen dat je veel aan onze gedeelde informatie hebt, om een goede keuze voor jezelf te maken. Wanneer je een project management software uit onze top 10 beste project management software kiest, weet je zeker dat je een goed aankoop doet. Lees snel verder voor onze gehele top 10 uit onze project management software test.

1. Lean Guides with Scrum, Sprint, Kanban, DSDM, XP Crystal Book 6 Agile Project Management: The Complete Guide for.

5/5

Met de Lean Guides met Scrum, Sprint, Kanban, DSDM, XP Crystal Book 6 Agile Project Management: The Complete Guide krijg je een volledig overzicht van wat je moet weten om software ontwikkeling succesvol te maken. Omdat softwareontwikkeling zo'n complexe taak is, is het belangrijk om goed voorbereid te zijn. Deze gids biedt inzicht in de meest gangbare methoden en technieken om een goed project te kunnen managen. Je krijgt ook antwoorden op vragen zoals wat de beste manier is om met scrum te werken, hoe je een sprint kunt plannen, wat kanban is, wat XP is en hoe je DSDM implementeert. Al deze technieken zorgen ervoor dat je projecten efficiënter worden uitgevoerd. De gids bevat ook praktische tips en technieken waarmee je een effectief project kunt managen. Je krijgt ook inzicht in de verschillende rollen die een projectmanager heeft binnen een project en hoe je die kunt beheren.

2. Agile Software Development Series Agile Project Management.

5/5

Agile Software Development Series Agile Project Management biedt een flexibel en responsief project management, waarmee projectmanagers waarde, kwaliteit en zakelijke discipline kunnen behouden. In de tweede editie van dit klassieke boek van de door agile geïnspireerde Jim Highsmith worden alle aspecten van APM uitgebreid en gereflecteerd om de grootste projecten en organisaties te ondersteunen. De Agile Software Development Series Agile Project Management is ontwikkeld om projectmanagers te helpen bij het leveren van projecten die voldoen aan verwachtingen van klanten, werknemers en andere stakeholders. Deze krachtige tool biedt een proactieve en geïntegreerde aanpak die ervoor zorgt dat alle betrokkenen op één lijn zitten. Met Agile Project Management kunnen projectmanagers de beste resultaten behalen door de juiste mensen en processen te combineren met technologie.

3. It Project Management Explained.

5/5

Het Project Management Explained boek biedt een duidelijke en toegankelijke uitleg over wat IT Project Management is. Het doorbreekt de mysterieuze termen en geeft een duidelijk beeld over de voordelen van een systematische Project Management benadering. Het is belangrijk om te begrijpen dat een goed gestructureerde, objectieve en uitgebreide Project Management benadering je helpen kan om een project effectief en snel te voltooien. Dit geeft je meer tijd om je hobby's te volgen en te genieten van de mooie dingen in de wereld. Het boek bestrijkt een breed scala aan onderwerpen, zoals planning en de juiste hulpmiddelen, risicomanagement, communicatie en rapportage, leiderschap en teambuilding, goedkeuring van projecten en de afhandeling ervan. Elk onderwerp wordt grondig uitgelegd, inclusief een verhelderende discussie over de theorie, terwijl praktische tips worden gegeven over hoe deze in de praktijk kunnen worden toegepast. Er worden ook voorbeelden gebruikt om de ideeën te verduidelijken, zodat je een beter inzicht krijgt in wat IT Project Management inhoudt en hoe je deze kunt toepassen. Het boek biedt ook een schat aan informatie over technieken en best practices die kunnen worden gebruikt om een project succesvol te voltooien.

4. The Ridiculously Simple Guide to Trello: A Beginners Guide to Project Management with Trello.

5/5

Met The Ridiculously Simple Guide to Trello heb je een handig hulpmiddel gevonden om jouw team bij het uitvoeren van projecten te helpen. Trello is een krachtig projectmanagement platform dat je helpt om de voortgang van de projecten bij te houden. De gids laat je stap voor stap zien hoe je Trello kunt gebruiken om jouw team te helpen bij het nemen van de juiste stappen. Het platform biedt een eenvoudige manier om samen te werken aan een project. Je kunt bijvoorbeeld taken toewijzen door middel van lijsten en kaartjes, en je kunt gemakkelijk de vooruitgang bijhouden. Ook kun je verschillende taken verdelen onder teamleden en gemakkelijk communiceren via het platform. De gids biedt ook tips en trucs om je werk en dat van je teamleden gemakkelijker te maken. Uitleg over verschillende tools en functies die je kunt gebruiken, waaronder integraties met andere tools, kan je ook helpen bij het maken van je projecten. Als je de gids doorleest, leer je ook hoe je het beste gebruik kunt maken van Trello om jouw projecten effectief en efficiënt te beheren.

5.Developer Best Practices Agile Project Management with Kanban.

5/5

Met Kanban kun je elke minuut die je besteedt aan een softwareproject waarde toevoegen aan klanten. Agile Project Management met Kanban is een boek dat je hierbij kan helpen. Het biedt een solide basis voor het beheren van projecten met behulp van het agile-principe, waardoor je meer successen zult boeken. Het boek leert je hoe je het Kanban-board kunt gebruiken om taken gemakkelijk te organiseren, hoe je Sprints in projecten kunt implementeren en hoe je de veranderingen die je doorvoert kunt monitoren. Het boek bevat ook praktische richtlijnen voor het gebruik van Kanban in verschillende industrieën, waardoor je een meer praktische kennis krijgt over de verschillende toepassingen van Kanban. Agile Project Management with Kanban is een must-have voor iedereen die zich wil verdiepen in agile projectmanagement. Met deze gids krijg je een duidelijke inzicht in de fundamenten van agile projectmanagement en leer je hoe je een efficiënte workflow kunt creëren. Je krijgt ook tips over hoe je de productiviteit kunt verhogen en hoe je samenwerkingsproblemen kunt voorkomen. Al met al is dit boek zeker een waardevolle aanvulling op de boekenkast van iedereen die zich verder wil ontwikkelen in agile projectmanagement met Kanban.

6. Better Practices of Project Management Based on IPMA-C and IPMA-D.

5/5

Project management is een snel groeiende beroepsgroep. De IPMA Competence Baseline (ICB) versie 3, uit 2007, geeft een duidelijke beschrijving van deze professionele vaardigheid gebaseerd op 46 competentie-elementen. Dit boek geeft de essentiële theoretische en praktische achtergrond van elk competentie-element, gebaseerd op de leidende bronnen. De structuur van dit boek volgt de volgorde van de competentie-elementen in de ICB versie 3, verdeeld in Technische competenties, Gedragscompetenties en Contextuele competenties. Om deze reden is het essentiële studieboek voor iedereen die studeert voor de IPMA-D en IPMA-C examens, en voor die projectmanagers die zich hebben gecommitteerd aan een levenslange professionele ontwikkeling. Daarnaast moest het boek toepasbaar zijn op groepen projectmanagers afkomstig uit diverse culturen. Om deze reden is dit geen boek dat vertelt hoe een Westerling zich in een Arabisch of Aziatisch land moet gedragen, maar een die kijkt naar de verschillende onderwerpen die in de ICB worden behandeld, vanuit diverse culturele standpunten. Elk hoofdstuk is gebaseerd op dezelfde structuur: Definities, Introductie, Processtappen, Processtappen, Speciale onderwerpen. Tekstvakken, naast de tekst.

7. DSDM® Agile Project Management a (still) unknown alternative full of advantages.

5/5

DSDM® Agile Project Management is een nog onbekende, maar vol met voordelen zittende alternatief. Iedereen praat over agiliteit en loopt er warm voor, maar aan de meeste benaderingen ontbreekt een methode voor externe sturing, budgettering, rapportage en controle. Veel bedrijven beperken zich tot het ontwikkelingsproces en laten verdere onderdelen aan de gebruikers over. Hieruit ontstaat vaak de wens naar een hybride projectmanagement, dat agil ontwikkelen combineert met projectcontrole en -planning. Maar de meeste hybride benaderingen zijn stukwerk. Er wordt verschillende filosofieën samengevoegd, waarvan sommige elkaar zelfs tegenspreken. DSDM® is hier anders. De methode is volledig gebaseerd op agile benaderingen, maar dekt niet alleen het productieproces af, maar biedt ook projectplanning, projectsturing en -controle, risicomanagement en rapportage met een doelgerichte rollen- en verantwoordelijkheidsverdeling. In dit boekje biedt de auteur, zelf al jaren een expert op het gebied van DSDM®, de lezer een goed overzicht van de methode en maakt hij duidelijk waarom steeds meer bedrijven ermee aan de slag zouden moeten. DSDM® Agile Project Management is bovendien een uiterst flexibele methode, die zich aanpast aan de verschillende omstandigheden en situaties die zich voordoen binnen een project. Door de korte iteraties, korte planninghorizon en het gebruik van verschillende technieken zoals prototyping, kan de methode snel en efficiënt resultaten opleveren. DSDM® Agile Project Management biedt dus niet alleen een gedegen aanpak, maar ook de flexibiliteit en slagkracht die bedrijven nodig hebben om een project succesvol af te ronden.

8. Agile Project Management

5/5

NO DESCRIPTION

9. The Principles of Project Management (SitePoint Project Management).

5/5

Het boek 'The Principles Of Project Management' legt duidelijke stappen uit die iedereen kan volgen om projecten goed af te ronden en op tijd te leveren. Dit volledig kleurrijke boek bestrijkt: waarom projectmanagement belangrijk is, de 6 fundamentele waarheden van projectmanagement, hoe te beginnen met ontdekken, initiëren, plannen en inzetten van middelen voor een project, hoe de job gedaan te krijgen met executeren en controleren, hoe het soepel te houden met communicatie, samenwerking en veranderingen aan te sturen, hoe waarde toe te voegen met continuïteit ondersteuning en onderhoud, en meten van operationele successen. Kort en krachtig, dit boek streeft ernaar om een solide basis te bieden voor iedereen die verantwoordelijk is voor het uitvoeren van projecten. Vanuit de achterkant van het boek, elk project dat u beheert zal uniek zijn. Scope, budgetten, teamdynamiek en tijdschema's zullen verschillen. Als projectmanager zal de belangrijkste factor om succes te behalen het begrip zijn van de principes van projectmanagement. Dit boek toont u aan dat projectmanagement geen raketwetenschap is: door gebruik te maken van de informatie in dit boek, kunt u projecten steeds op tijd en binnen budget leveren. Met The Principles Of Project Management leert u hoe u controle krijgt over de verschillende onderdelen van een project, hoe u uw team leidt en hoe u projecten op een efficiënte manier kunt afronden.

10. Agile Project Management with Azure DevOps.

5/5

Agile project management met Azure DevOps is een effectieve manier om projecten op te zetten, te beheren en te volgen. Organisaties kiezen voor Agile omdat dit een belangrijke sleutel is om betere projecten te lopen en beter te slagen. Om het beste uit Agile te halen, heb je een Application Lifecycle Management (ALM) of DevOps-set nodig die je stijl en werkomgeving ondersteunt. Met Azure DevOps heb je alle tools die je nodig hebt om projecten te beheren, van planning en tracking tot beheer van releases en testen. Het maakt gebruik van een geïntegreerde set tools, zodat je teams efficiënt samen kunnen werken op een centrale en veilige locatie. Met Azure DevOps kun je bijvoorbeeld builds automatiseren, deel je code, monitoor je werkstroom, beheer je releases en traceer je bugs. Azure DevOps biedt ook flexibiliteit en schaalbaarheid. Je kunt het volledig aanpassen aan je eigen werksituatie, zodat je de tools krijgt die je nodig hebt om je projecten zo effectief en efficiënt mogelijk te beheren. Met Azure DevOps kun je ook je eigen processen opstellen en aanpassen aan je organisatie, wat een ongelooflijk nuttig hulpmiddel is voor Agile-projectmanagement.

Beste project management software - FAQ

Onderaan de producten in onze top 10 beste project management software staat de button ‘Bekijk prijs bij Bol.com’. Via deze link kom je op de website terecht van de webwinkel die wij aanbevelen. Deze is gekozen op basis van betrouwbaarheid en gunstige prijs.

Uit oze vergelijking is Lean Guides with Scrum, Sprint, Kanban, DSDM, XP Crystal Book 6 Agile Project Management: The Complete Guide for. de beste. 

2. Agile Software Development Series Agile Project Management. en 3. It Project Management Explained. maken de top 3 volledig. 

Bekijk de hele top 10 en vergelijk ze met elkaar met alle informatie die we voor jou hebben verzameld. Misschien is nummer 10 namelijk wel degene voor jou.

Jazeker, we laten ons namelijk niet leiden door bepaalde merken of winkels. Onze top 10 beste project management software is gebaseerd op ons eigen onderzoek. Wij worden niet betaald door merken van project management software om op de site terechtgekomen. Wel krijgen wij een kleine commissie op basis van het aankoopbedrag wanneer jij besluit een van de project management software aan te kopen via de link op deze pagina. De externe webshop heeft uiteraard ook geen invloed op onze productselectie.

Kies voor het beste product: lees onze project management software beoordelingen

We hopen dat je na het lezen van alle informatie op deze pagina en onze top 10 beste project management software, een keuze hebt kunnen maken voor jezelf. Bij onze toppers vind je uitgebreide product informatie. Zo herken je goed de verschillen en is het duidelijk wat je met de betreffende project management software allemaal kan.

Je hoeft nu alleen nog maar te kiezen welke het meest geschikt is voor jou of voor het bedrijf waar je werkt. We weten zeker dat een van de project management software uit onze top 10 project management software geschikt is voor wat jij zoekt. 

Afsluiting: best geteste project management software

Onze redactie heeft de tijd bespaard voor je door het vooronderzoek naar stevige project management software. Daarom is het resultaat dat je een selectie hebt die je kan helpen om een goede keuze te maken die bij je past. Of het nu gaat om de prijs of de functie die je zoekt, met deze 10 top producten kun je altijd de juiste optie vinden. We hopen dat we je met deze top 10 hebben geholpen om je zoektocht naar de perfecte software te vergemakkelijken. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, staan we altijd voor je klaar!

Disclaimer: Bij softwaregurus.nl vergelijken wij project management software met elkaar en stellen een top 10 samen. We zijn echter niet verantwoordelijk voor zaken rondom de koop. Dit gaat via de webwinkels.

Gepubliceerd op: 11 jan. 2023