1. softwares
  2. virusscanner

Best getest: De beste virusscanners van 2024

Laatst bijgewerkt: 10 apr. 2024

Met de toename van cyberaanvallen lijkt het erop dat een goede virusscanner essentieel wordt. Maar welke virusscanner is het meest geschikt voor jouw computer? Om je te helpen met het maken van een weloverwogen keuze hebben we een top 10 opgesteld van de beste virusscanners die op de markt verkrijgbaar zijn. Hierin bespreken we uitgebreid de functies, voordelen en andere nuttige informatie. Blijf lezen om erachter te komen welke virusscanner geschikt is voor jouw computer.

Als je op zoek bent naar de beste virusscanners van 2024, ben je op onze pagina helemaal goed terecht gekomen. Wij stellen deze lijst speciaal voor jou samen, gebaseerd op onze grondige vergelijkingen en uitgebreide ervaring in de software-industrie. Bij ons vind je alleen zorgvuldig geselecteerde virusscanners, die uitblinken in gebruiksvriendelijkheid, innovatie, en betrouwbaarheid. Hele goede virusscanners kopen doe je daarom bij SoftwareGurus.nl. Ons doel is om jou te voorzien van de meest actuele en efficiënte software producten.

Thomas

Wat leuk dat je bij ons komt kijken voor de top 10 beste virusscanners. We hebben deze virusscanners met elkaar vergeleken en daaruit is deze top 10 opgesteld. Dit zal jou helpen bij het maken van jouw keuze. Welke virusscanner als beste getest is, is uiteraard de nummer 1 in de lijst. Echter hoeft dat niet de beste voor jou te zijn. Door verschillende virusscanners te vergelijken met elkaar, kom jij er snel achter welke de juiste aankoop voor jou is.

Inhoudsopgave

Favorieten van softwaregurus.nl: Top 10 lijst virusscanners van 2024

Bekijk snel de gehele top 10 van de beste virusscanners. We hopen dat je veel aan onze gedeelde informatie hebt, om een goede keuze voor jezelf te maken. Wanneer je een virusscanner uit onze top 10 beste virusscanners kiest, weet je zeker dat je een goed aankoop doet. Lees snel verder voor onze gehele top 10 uit onze virusscanners test.

1. Norton 360 Deluxe 2020 5 Apparaten 1 Jaar 50GB Nederlands Windows/MAC/Android/iOS Download.

5/5

Norton 360 Deluxe 2020 is een alles-in-één beveiligingsoplossing voor je gehele gezin. Met 50GB aan online opslagruimte, kun je al je belangrijke bestanden op één plek opslaan, beheren en delen, waar je ook bent. Het biedt ook extra privacybescherming voor al je apparaten, waaronder Windows-pc's, Macs, tablets en smartphones, met bescherming tegen virussen, ransomware, phishing en andere online bedreigingen. Met de ingebouwde Norton SafeCam-functie kun je je beveiliging verder versterken door ongewenste toegang te voorkomen tot je webcam, zodat je niet gehackt kunt worden terwijl je webcam gebruikt. Dankzij de automatische back-up bescherm je al je bestanden, waardoor je je gegevens altijd veilig kunt houden. Met de geavanceerde technologie van Norton krijg je ook 24/7 hulp met een persoonlijke support van experts, om je te helpen bij alle vragen of problemen die je tegenkomt.

2. McAfee Internet Security 1 jaar 3 apparaten Nederlands PC/Mac/iOS/Android Download.

5/5

McAfee Internet Security biedt de nodige beveiliging tijdens het surfen op het internet. Het is een krachtige oplossing die de online privacy en identiteit van uw gezin beschermt. Het omvat geavanceerde technologieën die ervoor zorgen dat uw persoonlijke gegevens veilig blijven. U kunt veilig online winkelen, bankieren, zoeken en sociale media gebruiken zonder zorgen dat uw gegevens in verkeerde handen komen. Het internet securitypakket is beschikbaar voor een jaar en kan worden gebruikt op maximaal drie verschillende apparaten. Het is compatibel met PC's, Mac's, iOS- en Android-apparaten. U krijgt een downloadlink waarmee u de software makkelijk kunt installeren en gebruiken. McAfee Internet Security biedt uitgebreide beveiligingsopties, waaronder real-time antivirusbescherming tegen malware, phishing en ransomware. Daarnaast kan de software ook e-mails, ongewenste websites en andere inhoud blokkeren en detecteren. U krijgt ook de beschikking over een geavanceerde vuurmuur die uw netwerk tegen externe bedreigingen beschermt. Daarbovenop het bevat het een Parental Control Center waarmee u inhoud kunt blokkeren en beveiligingsinstellingen voor uw kinderen kunt instellen.

3. McAfee Internet Security 2022 1 Apparaat 1 jaar.

5/5

Met McAfee Internet Security 2022 bent u voorbereid op de toekomst. Dit product biedt een uitgebreide set aan beveiligingsopties die uw pc beschermen tegen allerlei internetgerelateerde bedreigingen. U kunt rekenen op uitstekende prestaties, want de software is volledig geoptimaliseerd voor de meest recente versies van Windows. U kunt ervan op aan dat uw pc betrouwbaar en veilig blijft. McAfee Internet Security 2022 biedt ook een uitgebreid systeem voor ouderlijk toezicht. Met deze optie kunt u controleren hoeveel tijd uw kinderen op internet doorbrengen en welke websites ze bezoeken. Ook bevat deze software verschillende tools voor het verhogen van uw online privacy en de bescherming van uw persoonlijke gegevens. Deze opties maken dit product ideaal voor gezinnen met kinderen die veel online zijn. U kunt er dus vanuit gaan dat uw kinderen veilig zijn wanneer ze online zijn.

4. Kaspersky Antivirus 12 maanden/3 apparaten NL/FR/DE (PC)

5/5

NO DESCRIPTION

5.Norton 360 Standard 2020 1 Apparaat 1 Jaar 10GB Nederlands Windows/MAC/Android/iOS Download.

5/5

Norton 360 Standard 2020 biedt u volledige beveiliging voor uw apparaat. Deze software beschermt u tegen online bedreigingen zoals virussen, malware, identiteitsdiefstal, online fraude en meer. Het is ook de perfecte oplossing om uw privacy te beschermen als u online gaat. Met Norton 360 Standard 2020 kunt u de verkeerde websites blokkeren, waardoor uw apparaat veilig blijft. Naast de veiligheid biedt Norton 360 Standard 2020 ook opties voor prestatieverbetering. Deze software heeft een verbetering van de systeemprestaties, waardoor uw apparaat beter en sneller reageert. U kunt ook uw persoonlijke bestanden beheren, back-ups maken en uw gegevens op uw apparaat tegen verlies of diefstal beschermen. Bovendien krijgt u 10GB opslagruimte met deze software waarmee u uw bestanden en gegevens kunt opslaan. Norton 360 Standard 2020 is compatibel met Windows, Mac, Android en iOS. U kunt de software downloaden en activeren met de licentiecode die bij de productbeschrijving wordt geleverd. Let op dat bij het activeren van de licentiecode uw bankgegevens verplicht zijn voor een automatische verlenging. U kunt deze verlenging uitschakelen na het activeren van de software. Met Norton 360 Standard 2020 wordt uw apparaat volledig beschermd en kunt u optimaal genieten van elke online ervaring.

6. Bitdefender Total Security 12 Maanden 5 Apparaten Nederlands Windows, iOS, MAC Android Download.

5/5

Bitdefender Total Security biedt u de beste bescherming tegen alle soorten online bedreigingen. Met de bekroonde technologieën van Bitdefender geniet u van een volledige en automatische beveiliging op al uw Windows-, macOS-, iOS- en Android-apparaten. Deze oplossing installeert gemakkelijk en vermindert de kans op ransomware-aanvallen. Bovendien is Bitdefender Total Security volledig aanpasbaar en biedt het tal van extra functies, zoals een beveiligde browser, een firewall, hulp bij het herstellen van bestanden, een privacyassistent en ouderlijk toezicht. U kunt de beveiligingsinstellingen ook op elk moment bewerken, zodat u altijd de meest up-to-date bescherming heeft. Dankzij deze 12-maandenlicentie voor vijf apparaten krijgt u al deze voordelen voor een lange tijd. Met Bitdefender Total Security kunt u er met een gerust hart op vertrouwen dat uw apparaten altijd veilig zijn.

7. McAfee Total Protection Beveiligingssoftware 1 jaar 5 apparaten Nederlands PC/Mac/iOS/Android Download.

5/5

McAfee Total Protection Beveiligingssoftware biedt u alles wat u nodig heeft om uw gezin online te beschermen. De software biedt real-time beveiliging tegen virussen, malware, ransomware, phishing en meer. Dankzij de uitgebreide beveiliging krijgt u meer zelfvertrouwen in het surfen op het web. Met McAfee Total Protection Beveiligingssoftware kunt u gerust surfen op het web, zonder de zorgen over online bedreigingen. McAfee Total Protection Beveiligingssoftware is compatibel met PC's, Mac's, iOS- en Android-apparaten. Met één jaar licentie voor vijf apparaten kunt u uw gezin volledig beschermen tegen online bedreigingen. De Nederlandse download is gebruiksvriendelijk en biedt u een volledige, real-time beveiliging van uw persoonlijke gegevens. Met deze software hoeft u zich geen zorgen meer te maken over online bedreigingen zoals virussen, malware, ransomware en phishing. U krijgt dus meer vrijheid om te surfen op het web en te genieten van uw online ervaring.

8. Norton Security Deluxe 2023 3 Apparaten 1 Jaar.

5/5

Met Norton Security Deluxe krijg je een krachtig pakket voor beveiliging dat ontworpen is om je apparaten tegen de laatste bedreigingen te beschermen. Het pakket biedt een volledige bescherming voor maximaal 3 apparaten voor een periode van 1 jaar. De software is eenvoudig te installeren en te gebruiken. Met Norton Security Deluxe krijg je een beveiligingspakket dat je apparaat beschermt tegen malware, ransomware, browserkaping, phishing en andere cyberbedreigingen. Het houdt je gegevens veilig op al je apparaten en maakt je online identiteit onzichtbaar. Bovendien heb je toegang tot een extra beveiligingslaag in de vorm van een VPN dat je anoniem maakt wanneer je online bent. Daarnaast krijg je ook een password manager waarmee je al je online wachtwoorden veilig en eenvoudig kunt beheren.

9. SYMANTEC NORTON 360 DELUXE (ABONNEMENT) 1 GEBRUIKER, 5 APPARATEN, 1 JAAR.

5/5

SYMANTEC NORTON 360 DELUXE (ABONNEMENT) biedt u een veelzijdige beveiligingsoplossing voor één gebruiker en vijf apparaten. Met één jaar abonnement krijgt u meerdere beschermingslagen op uw apparaten. U kunt ook genieten van privacyfuncties, waaronder het Secure VPN, dat uw online activiteiten verbergt en uw identiteit beschermt. Daarnaast heeft u nu ook toegang tot Dark Web Monitoring, zodat u alert blijft op frauduleuze activiteiten die met uw persoonlijke gegevens worden uitgevoerd. Als u SYMANTEC NORTON 360 DELUXE (ABONNEMENT) gebruikt, kunt u ook een gedetailleerde analyse van uw online beveiliging krijgen, zodat u precies weet wat er gebeurt met uw apparaten en wat u moet doen om ze te beschermen. Bovendien kunt u met deze oplossing ook uw wachtwoorden beheren, zodat u geen tijd hoeft te besteden aan het onthouden van al uw gebruikersnamen en wachtwoorden. U kunt ook uw identiteit verbergen bij het online winkelen en bankieren om te voorkomen dat uw gegevens in verkeerde handen vallen.

10. Norton 360 Deluxe 50GB, 5 devices, 1 jaar.

5/5

Met Norton 360 Deluxe krijg je een uitgebreide beveiligingsoplossing voor maximaal 5 apparaten. Je krijgt een uitgebreide malwarebescherming voor je pc's, Macs, Android-apparaten of iOS-apparaten. Met de Ouderlijk toezicht-functie kun je je kinderen online helpen beschermen. Norton 360 Deluxe biedt ook Wachtwoordbeheer om je wachtwoorden op te slaan en te beheren. En met Cloudback-up voor pc kun je al je bestanden op de cloud opslaan en synchroniseren. Je krijgt 50 GB back-upruimte voor een jaar. Daarnaast heb je ook toegang tot de toonaangevende technische ondersteuning van Norton. Je kunt de Norton-experts direct bellen als je vragen hebt over je beveiligingsoplossing of als je hulp nodig hebt bij het installeren ervan. Norton 360 Deluxe biedt je online beveiliging tegen virusinfecties, malware en andere schadelijke bedreigingen. Zo kun je met een gerust hart internetten en online winkelen, zonder je zorgen te maken over online identiteitsdiefstal en andere online bedreigingen.

Beste virusscanners - FAQ

Onderaan de producten in onze top 10 beste virusscanners staat de button ‘Bekijk prijs bij Bol.com’. Via deze link kom je op de website terecht van de webwinkel die wij aanbevelen. Deze is gekozen op basis van betrouwbaarheid en gunstige prijs.

Uit oze vergelijking is Norton 360 Deluxe 2020 5 Apparaten 1 Jaar 50GB Nederlands Windows/MAC/Android/iOS Download. de beste. 

2. McAfee Internet Security 1 jaar 3 apparaten Nederlands PC/Mac/iOS/Android Download. en 3. McAfee Internet Security 2022 1 Apparaat 1 jaar. maken de top 3 volledig. 

Bekijk de hele top 10 en vergelijk ze met elkaar met alle informatie die we voor jou hebben verzameld. Misschien is nummer 10 namelijk wel degene voor jou.

Jazeker, we laten ons namelijk niet leiden door bepaalde merken of winkels. Onze top 10 beste virusscanners is gebaseerd op ons eigen onderzoek. Wij worden niet betaald door merken van virusscanners om op de site terechtgekomen. Wel krijgen wij een kleine commissie op basis van het aankoopbedrag wanneer jij besluit een van de virusscanners aan te kopen via de link op deze pagina. De externe webshop heeft uiteraard ook geen invloed op onze productselectie.

Kies voor het beste product: lees onze virusscanner beoordelingen

We hopen dat je na het lezen van alle informatie op deze pagina en onze top 10 beste virusscanners, een keuze hebt kunnen maken voor jezelf. Bij onze toppers vind je uitgebreide product informatie. Zo herken je goed de verschillen en is het duidelijk wat je met de betreffende virusscanners allemaal kan.

Je hoeft nu alleen nog maar te kiezen welke het meest geschikt is voor jou of voor het bedrijf waar je werkt. We weten zeker dat een van de virusscanner uit onze top 10 virusscanners geschikt is voor wat jij zoekt. 

Afsluiting: best geteste virusscanners

Met deze top 10 producten hebben we je een aantal opties kunnen geven waaruit je je eigen keuze kan maken. We zijn ervan overtuigd dat je van heel wat producten hebt geleerd en dat je je initieel doel in gedachten hebt. Hopelijk heb je van dit artikel geleerd waar je naar op zoek bent als je bepaalde producten nodig hebt. Laat je eigen ervaring en smaak de doorslaggevende factor zijn bij het kiezen van het juiste product. Blijf verkennen en we hopen dat je met ons hebt kunnen genieten in het leren kiezen uit onze top 10 producten. Met dit artikel hopen we dat je je klaar bent voor een rustige en veilige online omgeving en dat je kan genieten van je aankoop. Het is aan jou om de juiste optie te kiezen die het beste bij je past. Wees voorzichtig en overweeg alle opties die er zijn; vergeet ook niet naar reviews te kijken om een goede inschatting te maken. Als je nog vragen of opmerkingen hebt, dan staat onze redactie voor je klaar! Succes met je zoektocht en we hopen dat wij je hebben kunnen helpen bij de keuze van jouw product.

Disclaimer: Bij softwaregurus.nl vergelijken wij virusscanners met elkaar en stellen een top 10 samen. We zijn echter niet verantwoordelijk voor zaken rondom de koop. Dit gaat via de webwinkels.

Gepubliceerd op: 11 jan. 2023