1. softwares
  2. business intelligence

Best getest: De beste business intelligence van 2024

Laatst bijgewerkt: 10 apr. 2024

Met een schat aan informatie om uit te kiezen, kan het lastig zijn om de beste business intelligence te vinden. Daarom hebben we ons gedocent om de keuzes te vergemakkelijken. Natuurlijk is het altijd belangrijk om je eigen onderzoek te doen en af te wegen wat het beste bij je past. Maar daarom hebben we deze lijst met top 10 producten met business intelligence samen gesteld. Deze voorziet je van essentiële informatie die je helpt bij het maken van een weloverwogen beslissing. Met een duidelijk overzicht van de beste business intelligence optionele kan je eindelijk eindelijk je zoektocht naar de beste oplossing voor jouw bedrijfsbehoeften beëindigen. Krijg inzicht in de beste producten met onze top 10 lijst met business intelligence en maak de beste keuze voor jouw bedrijf.

Als je op zoek bent naar de beste business intelligence van 2024, ben je op onze pagina helemaal goed terecht gekomen. Wij stellen deze lijst speciaal voor jou samen, gebaseerd op onze grondige vergelijkingen en uitgebreide ervaring in de software-industrie. Bij ons vind je alleen zorgvuldig geselecteerde business intelligence, die uitblinken in gebruiksvriendelijkheid, innovatie, en betrouwbaarheid. Hele goede business intelligence kopen doe je daarom bij SoftwareGurus.nl. Ons doel is om jou te voorzien van de meest actuele en efficiënte software producten.

Thomas

Wat leuk dat je bij ons komt kijken voor de top 10 beste business intelligence. We hebben deze business intelligence met elkaar vergeleken en daaruit is deze top 10 opgesteld. Dit zal jou helpen bij het maken van jouw keuze. Welke business intelligence als beste getest is, is uiteraard de nummer 1 in de lijst. Echter hoeft dat niet de beste voor jou te zijn. Door verschillende business intelligence te vergelijken met elkaar, kom jij er snel achter welke de juiste aankoop voor jou is.

Inhoudsopgave

Favorieten van softwaregurus.nl: Top 10 lijst business intelligence van 2024

Bekijk snel de gehele top 10 van de beste business intelligence. We hopen dat je veel aan onze gedeelde informatie hebt, om een goede keuze voor jezelf te maken. Wanneer je een business intelligence uit onze top 10 beste business intelligence kiest, weet je zeker dat je een goed aankoop doet. Lees snel verder voor onze gehele top 10 uit onze business intelligence test.

1. Leerboek Business Intelligence.

5/5

Organisaties verzamelen al jaren gegevens in databases, maar alleen het zinvol gebruiken hiervan - Business Intelligence - kan een organisatie echt naar een hoger niveau tillen. Leerboek Business Intelligence geeft lezers antwoord op de meest gestelde vragen omtrent Business Intelligence. Wat is het precies en waarom zou je het toepassen? Wat is een datawarehouse en wat zijn de doelen? Hoe vul je een datawarehouse met gegevens en waar moet je rekening mee houden? Wie zijn de gebruikers en hoe werken ze ermee? Deze derde druk van Leerboek Business Intelligence is helemaal geactualiseerd en aangevuld. Er worden meer bedrijfskundige aspecten behandeld en de voorbeelden en opdrachten zijn uitgebreid. Ook ETL, Analytics en het front-end komen uitgebreid aan bod. Ook de toepassingen van Data Science en Machine Learning worden behandeld, evenals de rol van de cloud. Er worden diverse praktijkvoorbeelden gegeven die de relatie met de dagelijkse realiteit duidelijk maken. Bij dit boek hoort ook een website met extra informatie, voorbeelden en oefeningen. Hier kan de lezer krachtige inzichten verwerven en klaar zijn om de principes van Business Intelligence toe te passen in de dagelijkse praktijk.

2. Dealing with Difficult People (HBR Emotional Intelligence Series).

5/5

De ‘HBR Emotional Intelligence Series’ biedt een overzicht van artikelen over het omgaan met moeilijke personen. In dit boek leer je hoe je om moet gaan met moeilijke collega's en klanten. Het komt erop neer dat je de emoties van jezelf en van anderen beter moet leren beheersen. Hoe blijf je rustig in een moeilijk gesprek? Hoe reageer je op passief-agressief gedrag? En hoe weet je of je zelf moeilijk te werken bent? In dit boek wordt onderzoek gebruikt om de emotionele reactie op moeilijke collega's te begrijpen. Ook leer je hoe je meer empathie en weerbaarheid kunt ontwikkelen om deze relaties productiever te maken. De artikelen in deze serie zijn gebaseerd op het werk van experts als Daniel Goleman, Tony Schwartz, Nick Morgan en Daniel Gilbert. Enkele voorbeelden zijn ‘To Resolve a Conflict, First Decide: Is It Hot or Cold?’ door Mark Gerzon; ‘Taking the Stress Out of Stressful Conversations’ door Holly Weeks; ‘The Secret to Dealing with Difficult People: It's About You’ door Tony Schwartz; 'How to Deal with a Mean Colleague’ door Amy Gallo; ‘How To Deal with a Passive-Aggressive Colleague’ door Amy Gallo; ‘How to Work with Someone Who's Always Stressed Out’ door Rebecca Knight; en ‘How to Manage Someone Who Thinks'. In dit boek krijg je de tools om moeilijke situaties en conflicten beter te kunnen hanteren. Je leert hoe je kunt luisteren, opbouwen en samenwerken met moeilijke collega's. Dit boek leert je ook hoe je je eigen emoties beter kunt beheersen zodat je meer rust uitstraalt en een productieve omgeving creëert.

3. Expert handboek ExpertHandboek Business Intelligence.

5/5

Met ExpertHandboek Business Intelligence heb je alles in één handige gids. Het boek is ontwikkeld door professionals die de laatste trends in business intelligence volgen en bevat alle informatie die je nodig hebt om je eigen business intelligence-strategie te ontwikkelen en succesvol te implementeren. ExpertHandboek Business Intelligence biedt een overzicht van de mogelijkheden die er zijn, inclusief uitleg over de verschillende technologieën zoals data-warehousing, data mining en data analytics. Het boek helpt je om een vast fundament te creëren voor je business intelligence-strategie. Het biedt ook duidelijke richtlijnen voor het uitvoeren van een effectieve business intelligence-strategie. Het boek is een waardevolle bron van informatie voor iedereen die zich bezighoudt met het ontwikkelen en implementeren van business intelligence-strategieën. Bovendien is van dit boek een webversie beschikbaar. Als je je registreert, krijg je gratis toegang, plus relevante extra's. De webversie bevat ook veel actuele informatie over de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van business intelligence. Het is een handige bron van informatie voor iedereen die op de hoogte wil blijven van de nieuwste ontwikkelingen.

4. Business Intelligence voor Managers 1 De 10 need-to-know's.

5/5

Business Intelligence voor Managers 1 De 10 need-to-know's biedt managers de kans om meer te weten te komen over de waardevolle data die beschikbaar is in het bedrijf. Het programma is ontworpen om managers te helpen begrijpen hoe ze het beste gebruik kunnen maken van de informatie die ze hebben. De training biedt managers een inzicht in de belangrijkste tools en technieken om hun data-analyse te verbeteren. Managers leren hoe ze hun bedrijfsinformatie kunnen verzamelen, analyseren en visualiseren. Daarnaast worden er ook verschillende technieken behandeld voor het verbeteren van de besluitvorming. Het programma is gebouwd rond een reeks van 10 lesmodules die managers helpen om hun kennis te verdiepen. Ze leren hoe ze hun data kunnen verzamelen, analyseren en visualiseren, en hoe ze hun bedrijfsinformatie kunnen gebruiken om betere besluiten te nemen. Het programma helpt managers om hun kennis te vergroten en hun vaardigheden te verbeteren. Zij leren hoe ze hun data kunnen verzamelen, analyseren en visualiseren. Ook leren ze hoe ze hun bedrijfsinformatie kunnen gebruiken om betere besluiten te nemen. Bovendien krijgen zij de kans om hun kennis te toetsen in een reeks van tests en oefeningen. Met Business Intelligence voor Managers 1 De 10 need-to-know's krijgen managers toegang tot een waardevolle bron van informatie die hen zal helpen om hun kennis en vaardigheden te verbeteren.

5.HBR's 10 Must Reads Boxed Set with Bonus Emotional Intelligence (7 Books) (HBR's 10 Must Reads).

5/5

De HBR's 10 Must Reads-boxset met bonus emotionele intelligentie (7 boeken) (HBR's 10 Must Reads) is een praktisch hulpmiddel voor iedereen die meer wil weten over management. De set, die zowel als een 7-delige paperback boxed set als als een ebook set verkrijgbaar is, bevat de meest relevante Harvard Business Review artikelen over verandering, leiderschap, strategie, mensen aansturen en jezelf beheersen. In deze set worden verschillende inzichten en technieken gebundeld, zodat je je eigen en de prestaties van je organisatie kunt maximaliseren. De HBR's 10 Must Reads Boxed Set bevat zeven bekende collecties: HBR's 10 Must Reads on Leadership, HBR's 10 Must Reads on Managing Yourself, HBR's 10 Must Reads on Strategy, HBR's 10 Must Reads on Change, HBR's 10 Must Reads on Teams, HBR's 10 Must Reads on Emotional Intelligence en HBR's 10 Must Reads on Innovation. Elk boek biedt een verscheidenheid aan praktische tips, inzichten en technieken die je kunt gebruiken om je leiderschap, strategieën, verandering, samenwerking, emotionele intelligentie en innovatie te verbeteren. Met deze set krijg je toegang tot de beste ideeën die Harvard Business Review ooit gepubliceerd heeft en leer je hoe je deze ideeën kunt toepassen in je eigen leven en carrière.

6. Business Intelligence For Dummies.

5/5

Business Intelligence For Dummies is een boek dat u helpt om begrip te krijgen van Business Intelligence. Met deze kennis kunt u de juiste keuzes maken voor uw bedrijf. Het boek legt uit hoe de technologieën en toepassingen samenwerken om data te verkrijgen, analyseren en presenteren die je kunt gebruiken om betere beslissingen te nemen over je producten, klanten, concurrenten en meer. In dit boek krijgt u een beter begrip over hoe Business Intelligence werkt en hoe u deze kennis kunt gebruiken om uw bedrijf te verbeteren. Het boek biedt informatie over hoe u data kunt verzamelen, opslaan en analyseren, zodat u meer inzicht krijgt in de prestaties van uw bedrijf. Daarnaast leert u hoe u deze informatie kunt gebruiken om uw bedrijfsprocessen te verbeteren, zoals het verbeteren van de klantenservice. Met het boek Business Intelligence For Dummies leert u hoe u gegevens kunt verzamelen om inzicht te krijgen in trends, voorspellingen te maken en uw bedrijfsstrategie te optimaliseren. U krijgt een duidelijk overzicht van verschillende technologieën en toepassingen, waarmee u kunt zien hoe u data kunt verzamelen en analyseren.

7. Business Intelligence: A Managerial Approach, Global Edition.

5/5

De Business Intelligence: A Managerial Approach, Global Edition biedt een stevige basis van BI die wordt versterkt met hands-on praktijk. Het boek is bedoeld voor toekomstige managers die gebruik en begrip van analytics willen verwerven. Het boek bevat up-to-date informatie over de nieuwste technologieën, tools en methoden van Business Intelligence. Het leert studenten hoe ze deze technologieën en tools kunnen toepassen voor hun eigen projecten. Tevens biedt het boek inzicht in de principes en processen die bij BI horen. Het boek bevat ook verschillende cases waarin stappen worden gezet om informatie te verzamelen, verwerken en te analyseren. Studenten leren de verschillende manieren waarop deze informatie kan worden gebruikt om beter inzicht te krijgen in bedrijfsprocessen. Daarnaast worden er ook verschillende strategieën behandeld voor een effectieve implementatie van Business Intelligence. Het boek geeft de lezer een gedetailleerde kijk op hoe ze hun kennis van BI kunnen toepassen in praktische situaties.

8. HBR Emotional Intelligence Boxed Set (6 Books HBR Emotional Intelligence Series).

5/5

Deze gespecialiseerde HBR Emotional Intelligence Boxed Set bevat zes boeken uit de HBR Emotional Intelligence Series. Deze boeken bieden bewezen onderzoeken die laten zien hoe onze emoties ons werkleven beïnvloeden, praktische adviezen voor het omgaan met moeilijke mensen en situaties en inspirerende essays over wat het betekent om ons emotionele welzijn op het werk te verzorgen. Met uitdagende en praktische informatie, beschrijven deze boeken de sociale vaardigheden die cruciaal zijn voor ambitieuze professionals om te beheersen. De gespecialiseerde set bevat boeken zoals Mindfulness, Resilience, Influence and Persuasion, Authentic Leadership, Happiness, en Empathy. Deze set is het perfecte cadeau voor iedereen die op zoek is naar een manier om hun emotionele intelligentie te vergroten. Deze boeken bieden de kennis en vaardigheden die essentieel zijn om zichzelf te ontwikkelen en te groeien in een professionele omgeving.

9. Bus Intelligence Roadmap.

5/5

Als je op zoek bent naar een volledige behandeling van bedrijfsintelligence, kijk dan niet verder dan dit boek. Larissa T. Moss en Shaku Atre hebben alle basisprincipes op een logische en coherente manier behandeld, waardoor het voor de lezer gemakkelijk is om hun denkproces te volgen. Van vroege ontwerpfase tot ETL tot fysieke databasedesign, het boek biedt een gecombineerde benadering van alle aspecten van bedrijfsintelligence. --Bill Inmon, Inmon Enterprises Business Intelligence Roadmap is een visuele gids voor het ontwikkelen van een effectieve bedrijfsintelligence (BI) beslissingsondersteunende applicatie. Dit boek geeft een methode aan die rekening houdt met de complexiteit van het ontwikkelen van applicaties in een geïntegreerde BI-omgeving. De auteurs leiden de lezers stap voor stap door elke stap van het proces - van strategisch plannen tot het selecteren van nieuwe technologieën en de evaluatie van applicatie-releases. Het boek is ook een enkele bron voor best practices voor BI-projecten. Deel I leidt de lezers door de zes fasen van een BI-project: rechtvaardiging, planning, bedrijfsanalyse, ontwerp, constructie en implementatie. Elk hoofdstuk beschrijft een van de zestien ontwikkelingsstappen en de belangrijkste activiteiten, afleveringen, rollen en verantwoordelijkheden. Allemaal.

10. HBR Emotional Intelligence Series Leadership Presence (HBR Emotional Intelligence Series).

5/5

De HBR Emotional Intelligence Series Leadership Presence biedt leiders de kans om hun persoonlijke aanwezigheid te versterken. In deze serie, die bestaat uit verschillende lessen en gidsen, leren leiders hoe ze de basisprincipes van emotionele intelligentie kunnen toepassen op hun leiderschap en persoonlijke aanwezigheid. Leiders leren hoe ze hun communicatieve vaardigheden kunnen verbeteren, hoe ze beter om kunnen gaan met drukke situaties en hoe ze hun eigen emotionele staat kunnen beheersen. Ook krijgen leiders tips over hoe ze hun persoonlijke presentatie kunnen verbeteren om een beter leiderschap te vertonen. De HBR Emotional Intelligence Series Leadership Presence helpt leiders om hun emotionele intelligentie te vergroten door eerst hun zelfonderzoek te verdiepen. Leiders leren hoe ze hun eigen communicatie, feedback en interactie met anderen kunnen verbeteren door hun eigen emotionele bewustzijn te versterken. Leiders leren ook hoe ze hun leiderschap en hun visie kunnen versterken door hun persoonlijke aanwezigheid te vergroten. De HBR Emotional Intelligence Series Leadership Presence is een unieke leer- en ontwikkelingservaring die leiders de kans biedt om hun leiderschap en persoonlijke aanwezigheid te verbeteren. Door deze serie krijgen leiders de kans om hun emotionele intelligentie te vergroten, waardoor ze een meer krachtige en invloedrijke leider kunnen worden.

Beste business intelligence - FAQ

Onderaan de producten in onze top 10 beste business intelligence staat de button ‘Bekijk prijs bij Bol.com’. Via deze link kom je op de website terecht van de webwinkel die wij aanbevelen. Deze is gekozen op basis van betrouwbaarheid en gunstige prijs.

Uit oze vergelijking is Leerboek Business Intelligence. de beste. 

2. Dealing with Difficult People (HBR Emotional Intelligence Series). en 3. Expert handboek ExpertHandboek Business Intelligence. maken de top 3 volledig. 

Bekijk de hele top 10 en vergelijk ze met elkaar met alle informatie die we voor jou hebben verzameld. Misschien is nummer 10 namelijk wel degene voor jou.

Jazeker, we laten ons namelijk niet leiden door bepaalde merken of winkels. Onze top 10 beste business intelligence is gebaseerd op ons eigen onderzoek. Wij worden niet betaald door merken van business intelligence om op de site terechtgekomen. Wel krijgen wij een kleine commissie op basis van het aankoopbedrag wanneer jij besluit een van de business intelligence aan te kopen via de link op deze pagina. De externe webshop heeft uiteraard ook geen invloed op onze productselectie.

Kies voor het beste product: lees onze business intelligence beoordelingen

We hopen dat je na het lezen van alle informatie op deze pagina en onze top 10 beste business intelligence, een keuze hebt kunnen maken voor jezelf. Bij onze toppers vind je uitgebreide product informatie. Zo herken je goed de verschillen en is het duidelijk wat je met de betreffende business intelligence allemaal kan.

Je hoeft nu alleen nog maar te kiezen welke het meest geschikt is voor jou of voor het bedrijf waar je werkt. We weten zeker dat een van de business intelligence uit onze top 10 business intelligence geschikt is voor wat jij zoekt. 

Afsluiting: best geteste business intelligence

Kortom, met de toptienproducten die de redactie heeft samengesteld, hebben bedrijven een helder overzicht van de belangrijkste business intelligence producten. Die kunnen zij gebruiken om geïnformeerde beslissingen te nemen. Er zit een goede verdeling in tussen gratis en betaalde tools, waarmee elk bedrijf de opties heeft om de software te kiezen die het beste bij hun omstandigheden past. We hopen dat je met deze toptien een goede business intelligence hebt kunnen vinden en dat je nu een betere keuze kunt maken voor je bedrijf. Onze redactie staat altijd klaar om je te helpen met het vinden van een geschikte business intelligence. Neem gerust contact met ons op als je nog meer informatie of advies nodig hebt. Zij zullen je graag verder helpen bij het zoeken naar de juiste software voor jouw bedrijf.

Disclaimer: Bij softwaregurus.nl vergelijken wij business intelligence met elkaar en stellen een top 10 samen. We zijn echter niet verantwoordelijk voor zaken rondom de koop. Dit gaat via de webwinkels.

Gepubliceerd op: 11 jan. 2023